dijous, 14 de juny del 2012

Setmana Europea de la Custòdia del Territori 2012

La setmana del 28 de setembre al 7 d'octubre es celebra la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Aquesta iniciativa, forma part del projecte Landlife que te com objectiu principal donar a conèixer la custodia com a ferramenta de conservació dels valors naturals, paisatgístics i culturals. El projecte està fonamentalment impulsat per la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT) de Catalunya.

tret de www.landlifeweek.eu/ca/
Justament aquestes dates pràcticament coincideixen amb el primer aniversari de la posada en marxa de la primera fase nostre projecte a Can Toni d'en Jaume Negre. Encara tenim que perfilar de quina forma el GEN participarà a la setmana i quines seran les activitats que desenvoluparem, però el que és segur es que  Can Toni d'en Jaume Negre estarà present a la Setmana.

De totes formes, com des la XCT comuniquen, qualssevol entitat ambiental, ajuntament, entitat excursionista, empresa, centre de recerca, escola o grup d'esplai que estimi la natura i el territori pot organitzar una activitat i incloure-la a la Setmana. De fet, si estau interessats hi ha un apartat d'exemples del que es pot fer. Vos animau?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada