dijous, 28 d’abril del 2016

Ajornam la torrada prevista a can Toni d'en Jaume Negre

ESTIMATS REMINYOLERS I REMINYOLERES

A totes i a tots els que ens heu ajudat a fer possible l'edició de la publicació "Temps de reminyoles".

Davant la probabilitat de pluja que dóna el pronòstic meteorològic per a aquest dissabte, hem decidit ajornar la torrada a can Toni d'en Jaume Negre per al proper dissabte 14 de maig. Us en donarem detalls més endavant. Per a poder fer un càlcul aproximat de quanta gent serem, sí que us agrairíem confirmació al correu educacio@gengob.org abans del dia 10.

Així mateix, atès que les ocupacions del dia a dia no ens han permès mantenir els treballs de manteniment de la finca, aprofitarem aquest ajornament per a enllestir algunes tasques pendents.

Moltes gràcies de nou!!!

Programa educatiu per a centres d'ensenyament

Continuen les visites guiades a la finca de la mà de l'Obra Social de Sa Nostra Caixa de Balears. A la imatge, un grup d’alumnes de l'IES Xarc, el passat dimarts, amb la professora llegint “Els xoriguers de can Toni”, recurs incorporat al programa educatiu “Can Toni d’en Jaume Negre. Paisatge agrari i biodiversitat” per a celebrar el naixement, per tercer any consecutiu, dels polls de xoriguer al niu de la façana principal de la casa.

Els centres educatius que desitgin realitzar visites a la finca encara hi són d’hora. Només s’han de posar en contacte amb Sa Nostra: ACTIVITATS EDUCATIVES SA NOSTRA 2015–2016.

Les activitats estan programades per a primària, ESO i grups d’adults.

dilluns, 25 d’abril del 2016

Temps de reminyoles - Junts ho hem fet possible!

Gràcies al més de 50 reminyolers i reminyoleres per haver fet possible aquesta publicació. Aquí teniu una petita mostra dels que hi heu col·laborat. Junts ho hem fet possible...

divendres, 22 d’abril del 2016

L'Escola d'Adults de Santa Eulària des Riu visita can Toni d'en Jaume Negre

Continuen les visites guiades a can Toni d'en Jaume Negre. A poc a poc, el programa educatiu "can Toni d'en Jaume Negre, paisatge agrari i biodiversitat", va fent camí. Aquesta vegada ens visiten els alumnes de l'Escola d'Adults de Santa Eulària des Riu. Al mateix temps donam a conèixer la finca i els treballs que s'hi porten a terme.

dilluns, 11 d’abril del 2016

Sopar benèfic - 18 d'abril a Santa Gertrudis

El proper 18 d’abril, al restaurant Ecocentro de Santa Gertrudis, es celebrarà un sopar (no hi haurà un menú establert, es menjarà a la carta) a benefici de can Toni d’en Jaume Negre, la finca ecològica del GEN a Sant Llorenç de Balàfia.

Un 50% de la recaptació es destinarà a continuar les tasques de restauració d’elements tradicionals de la finca.

Esperam la vostra assistència!

divendres, 8 d’abril del 2016

Nova publicació del GEN - Temps de reminyoles


Fa alguns dies que tenim a impremta «Temps de reminyoles», un recull d'escrits ben singular per les seues característiques atès que, a més de retre un merescut homenatge al nostre entorn natural, i al camp eivissenc en particular, compta amb la participació de més de 50 escriptors i il·lustradors eivissencs o relacionats amb l'illa.

El nou llibre estarà disponible el dia de la presentació i, també, durant la Diada de Sant Jordi, 23 d'abril, a la paradeta del GEN de s'Alamera.

Volem reiterar el nostre agraïment a totes les col·laboradores i col·laboradors que, en un temps rècord, heu fet possible la materialització d'aquesta publicació. Sense cap dubte, tots plegats hem organitzat una bona reminyola.