divendres, 21 d’octubre del 2011

I com s'arriba a Can Toni d'en Jaume Negre

Encara no sabeu on està la finca?
Can Toni d’en Jaume Negre està situada a la venda de Santa Llúcia, Sant Llorenç de Balàfia, dins el terme municipal de Sant Joan de Labritja.

Per arribar a Can Toni d'en Jaume Negre podeu obrir un mapa de googlemaps clicant a ubicació, just abaix d'aquesta entrada, però vos donarem algunes indicacions més pràctiques.

El més senzill és partir des del mateix aparcament de can Coroner (nucli de bar-restaurant, botigueta i pensió que es troba a l'esquerra de la carretera Eivissa-Sant Joan, a la cruïlla amb la carretera de Benirràs), des d'aquest aparcament parteix un camí sense asfaltar, seguiu-lo fins que trobeu el primer encreuament de camins, una vegada allí girau a la dreta. A partir d'aquest moment seguiu recte i en trobar bifurcacions del camí agafau sempre l'opció de l'esquerra. Si vos trobau un dipòsit d'aigua de l'Ibanat estau en el camí correcte, però vos heu passat de llarg i heu arribat a la finca dels nostres vesins, tornau enrera uns 150 metres i ja estau a Can Toni.

Un lloc estratègic
La finca es troba en un lloc estratègic, a escassa distància de nucli de Balàfia (conjunt d’habitatges tradicionals, alguns dotats de torre de defensa, i situats en un entorn rural) i del petit nucli parroquial de Sant Llorenç. Allí, a Sant Llorenç, s’hi troben el Centre d’Interpretació des Amunts i la finca pública Can Pere Musson, propietat del Consell d’Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada