dijous, 15 de desembre del 2011

Gràcies Petra


Durant els mesos de novembre i desembre s’ha fet bona feina a la finca: retirada de plàstics, vidres, llaunes, etc. i conducció al punts més pròxims de recollida selectiva; retirada de vegetació al·lòctona; poda d’arbres (ullastres, garrovers, tarongers, llimoners, palmeres, etc.); tala de pins i arbusts de l’interior de les feixes que s’estan preparant per al conreu; preparació de parets de pedra per a la seua restauració; fabricació de compost; crema de vegetació i un llarg etc. 

Petra durant els treballs davant la casa
Durant aquests mesos ens està ajudant Petra Hoefer, una estudiant que està realitzant el màster “Conservació de la naturalesa i diversificació del paisatge” a Berlin i persona acostumada a aquesta classe de treballs. Petra està realitzant les seues pràctiques a diferents indrets de Sant Joan de Labritja, el darrer a Can Toni d’en Jaume Negre.

Amb l’ajuda dels voluntaris estam, poc a poc però sense aturar-mos, recuperant una finca que no es treballava durant dècades. Moltes gràcies a tots els que vos estau il·lusionant amb el projecte del GEN per la vostra ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada