dissabte, 10 de novembre del 2012

TEMPS DE SAVINES


Lliurament del premis Savina i Formigó. El Formigó va ser per Gabriel Company, sobren les paraules.

La nostra petita història d'avui comença just acabant l'estiu de 2010, tots recordareu els greus incendis de Benirràs i Xarraca. Va ser llavors, després d'aquelles desgràcies, quan un grupet de 3 persones es presentaren a les oficines de la Guarderia Forestal, volien destinar el seu temps lliure a recuperar les zones cremades.

Durant la tardor de 2011, setmana rere setmana i seguint les instruccions dels tècnics, han fet caus, plantat els peus nascuts de llavors recollides per ells mateixos i instal·lat els protectors de més de sis centenars de savines i d'unes desenes de coscolls. Ara, després de l'aturada de l'estiu, tenen previst continuar amb les plantacions.

No seria just que l'esforç d'aquests voluntaris quedas amagat darrera la capacitat mediàtica d'una gran entitat. No seria just per la seua dedicació, per l'estima que han demostrat per aquesta terra, per la seua capacitat d'encoratjar-se mútuament i, sobre tot, per la seua constància. 

Moltes gràcies TEMPS DE SAVINES per tanta feina ben feta i desinteressada.
Per tot això, el Grup d'Estudis de la Naturalesa, GEN-GOB Eivissa, va atorgar ahir el premi Savina 2012 al col·lectiu de voluntaris TEMPS DE SAVINES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada