dijous, 11 d’abril del 2013

El GEN membre de l'Associació d'Apicultors

Can Toni col·laborarà amb l'Associació d'Apicultors
Des de fa uns dies, el GEN és soci de l'Associació d'Apicultors d'Eivissa. Amb anterioritat, el 15 de febrer, havíem assistit, en qualitat de convidats, a l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de socis de l'entitat. Més endavant, ja durant el mes de març, assistírem al curs de formació per a apicultors. Allí consolidarem vincles amb socis i directius de l'associació i formalitzarem la nostra entrada a l'entitat.  

Fruit d'aquesta nova relació, i de l'oferiment formal per part del GEN de la finca Cant Toni d'en Jaume Negre per a futures pràctiques d'apicultura, el curset de l'associació què tindrà lloc durant el mes de maig, impartirà les seues classes pràctiques a la nostra finca. Una molt bona notícia que ens anima a seguir en la línia de col·laboracions entre entitats vinculades al medi rural eivissenc. 

Curset d'aprenentatge de l'Associació d'Apicultors d'Eivissa
Poc a poc van incrementant-se els acords i convenis del GEN amb associacions agrícoles i ramaderes d'Eivissa. D'aquesta manera, amb la vostra ajuda, anam obrint camí envers la recuperació de la finca i adquirint experiència per treballar-la. Entre tots ho estam aconseguint. Moltes gràcies,  a tots i a totes, per la vostra ajuda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada