dilluns, 26 d’agost del 2013

Noves caseres per a Can Toni


Acte de lliurament de les caseres Warré al GEN
El passat 3 d'agost, a la seu de l'Associació d'Apicultors d'Eivissa, va tenir lloc el sorteig i assignació de caseres d'abelles de la modalitat Warré a socis i a entitats. El GEN té un acord de col·laboració i és soci de l'Associació d'Apicultors. Ara, amb aquesta aportació, donarem una nova empenta al projecte de recuperació de l'activitat tradicional a la finca. Moltes gràcies.

La Warré és una  casera de desenvolupament vertical que té, com a particularitat més important, què la manipulació es basa en cossos o elements sencers, tractant d'evitar la manipulació amb quadres típica de les arnes Dadant, Langstroth o Layens. A més a més, la mida d'aquestes les Warré és més reduïda, la qual cosa facilita el maneig i el transport per part de l'apicultor.

Guillem i Macarena muntant una casera Warré
Aprofitant el trasllat de les caseres a la finca es va introduir els alumnes en pràctiques de la UB al món dels abellaires. Després de dos mesos d'activitats i a punt de finalitzar les hores de treball establertes, els alumnes, Macarena i Guillem, inicien ja les celebracions. Cal reconèixer que els mesos de juliol i d'agost no són els més gratificants per a la realització de treballs al camp. 
 
Baixant de la Font del Gat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada