dilluns, 17 de març del 2014

Cursos de formació de Deixalles

Durant els passats mesos de gener i febrer s'han portat a terme, a Can Toni d'en Jaume Negre, diferents activitats teòriques i pràctiques encaminades a la formació d'alumnes durant els cursos de gestió forestal i agricultura organitzats per la Fundació Deixalles a Eivissa.

Treballs forestals
Han set dos mesos de feina intensa, i ben aprofitada, que ens ha ajudat a accelerar el procés de recuperació iniciat ara fa tres anys. S'han realitzat treballs forestals a diferents punts de la finca amb l'objectiu de recuperar antigues feixes, actualment emboscades després de dècades d'abandonament.

Tancament exterior dels corrals
S'ha portat a terme, també, el tancament exterior d'una part dels corrals. Està prevista la introducció de gallines autòctones a la finca després dels calors de l'estiu. Volem recordar que un dels objectius del GEN a la finca és donar a conèixer i fomentar les races autòctones. Amb aquesta finalitat col·laborarem amb la Federació Pitiüsa de Races Autòctones (FePiRA) en la difusió de les mateixes.

Per altre banda, el alumnes del curs d'agricultura han realitzat pràctiques de poda i plantació d'oliveres de les varietats arbequina i fullablanca.
Plantació d'oliveres
Volem agraïr, una vegada més, la gran ajuda que representa per al projecte global de recuperació de la finca la incorporació de pràctiques dels diferents cursos de formació a Can Toni d'en Jaume Negre. Moltes gràcies a tots els que ens estau ajudant a fer-ho possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada