dissabte, 25 de febrer del 2012

El GEN i l’Associació per a la Conservació i Foment de les Varietats Tradicionals firmen un conveni de col·laboració


Moment de la firma del conveni.

Dijous, 23 de febrer, va tenir lloc, a Can Toni d’en Jaume Negre (la finca que esta treballant el GEN gràcies a l’acord de Custòdia del Territori amb la propietat), la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’Associació per a la Conservació i Foment de les Varietats Tradicionals de les Illes Pitiüses i el GEN-GOB Eivissa, per al desenvolupament del projecte de recuperació agrícola d’aquesta finca. El present conveni te una vigència d’un any prorrogable i va ser signatg per Jordi Serra i Joan Carles Palerm, respectius presidents d’aquestes associacions

L’Associació per a la Conservació i Foment de les Varietats Tradicionals assessorarà al GEN-GOB Eivissa en les següents matèries: maneig del sòl i de l’aigua, sistema de cultiu en secà, rotacions, varietats locals d’Eivissa i Formentera i altres. Amb aquesta finalitat es mantindran reunions i visites periòdiques a la finca.

Per la seua part, el GEN-GOB Eivissa es compromet a seguir els condicionaments tècnics en allò referent a sembres i plantacions per als casos específics d’obtenció de llavor i material vegetal de multiplicació.  
 
Després de les pluges i les gelades, broten ja les primeres llavors de cereal sembrades fa unes setmanes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada