dissabte, 29 de setembre del 2012

Finalment serà la magrana

Magrana, amb la façana i l'enramada de la casa al darrera
A Can Toni d’en Jaume Negre hi haurà 3 arbres destacats. La figuera va ser, des d’un primer moment, l’arbre escollit per plantar i encapçalava tots els llocs per convertir-se en la imatge "corporativa" de la finca. De fet, ja sabeu que volem sembrar un banc de figueres autòctones a Can Toni. D’altra banda, a la finca es donaven bastant bé els cirerers (a l’actualitat estan morts o en mal estat), i és per això que sembrarem, durant, 2012 i 2013 diferents exemplars als clots del canal. Però finalment, ens hem decantat per la magrana com element visual de la finca. Tenim magraners als dos costats de ponent de la casa i, també, darrera la cisterna, i està prevista la plantació de nous arbres durant aquest hivern. 

Ara treballarem el logo de la finca amb la magrana com a element característic. Aviat vos mostrarem els resultats i vos indicarem els motius d’aquesta elecció. 

Recorda els actes que es porten a terme en la Setmana Europea de la Custòdia del Territori i a Can Toni de l'1 al 6 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada