divendres, 18 d’octubre del 2013

Paret restaurada

El treballs de recuperació en la seua fase final
Ha finalitzat la restauració d'un tram de paret, d'11 m de llarg per poc més de 3 m d'alçada, que protegeix una de les feixes de la vessant sud del puig on es troba la casa pagesa de Can Toni d'en Jaume Negre. Es tractava d'un dels esportells més importants i, atesa la seua ubicació, un dels més visibles de la finca. 
Diferents fases dels treballs
La seua restauració era necessària per a la futura construcció d'una de les dos basses d'aigua amb les que comptarà pròximament la finca. Tot això, gràcies a una partida econòmica del LEADER, què finança una part important d'aquests treballs (el 90%). Els treballs facilitaran a la finca les possiblitats per treballar la terra i iniciar les tasques educatives, una de les principals funcions del projecte global. Tot un repte per al GEN, què continuarem desenvolupant amb energia i il·lusió. Moltes gràcies a tots el que ho estau fent possible.

Gràcies també a valtros, Marcos, Iván i Emmanuel (a baix, a la fotografia, d'esquerra a dreta), què heu realitzat un magnífic treball. La vostra professionalitat ha quedat ben acreditada.
La satisfació d'un treball ben executat 

2 comentaris:

  1. Recuperació magistral. Talment pareix una murada de l'antiguitat. Enhorabona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, estam molt satisfets. És un orgull haver pogut restaurar aquesta paret de la finca.

      Elimina