dijous, 4 de juny del 2015

Trobada d'entitats agràries

El proper 13 de juny tendrà lloc, a Can Toni d'en Jaume Negre, la jornada Identificació de recursos al voltant des món agrícola-ramader. L'objectiu és: realitzar un mapa des recursos disponibles a l'illa per al desenvolupament de l'activitat agrària i interconectar es agents implicats.

  
La jornada ha estat convocada pel GEN-GOB, el Fondo para la Conservación de Ibiza (FCI) i l'Associació de Productors d'Agricultura Ecològica d'Eivissa i Formentera (APAEEF).
 
S'ha conviadat a les següents entitats: Federació Pitiüsa de Races Autòctones (FEPIRA), Amics de la Terra, Fundació Deixalles, Associació de Varietats Tradicionals de les Pitiüses, Associació d'Apicultors d'Eivissa,Associació Permacultura de les Illes Pitiüses, Cooperativa Integral d'Eivissa, Ecofeixes, AgroEivissa, Cooperativa Agrícola de Santa Eulària, Cooperativa Agrícola de Sant Antoni, ADV de l'Olivar d'Eivissa, ASPANADIF (Finca agrícola Can Llatzer), Creu Roja,S'Hortet Verd, Grup d'Acció Local (LEADER), Finca d'Experimentació Agrícola Can Marines i Casita Verde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada