dimarts, 10 de maig del 2016

Torrada "Temps de reminyoles"

Estimats reminyolers i reminyoleres:

Tal com us vàrem comunicar fa alguns dies, el proper dissabte 14 de maig farem una torrada a can Toni d'en Jaume Negre per a agrair la col·laboració de totes les persones que heu fet possible la publicació «Temps de Reminyoles». Serà a partir de les 13h. Podeu confirmar assistència fins dijous al correu educacio@gengob.org

Les persones interessades en venir que no sigueu autors ni mecenes del Verkami també ho podeu fer adquirint tiquets per al dinar al preu de 10 euros.

Us agrairíem que, en la mesura del possible, us organitzeu per venir amb els mínims cotxes possibles perquè les places de pàrquing són limitades. A continuació teniu algunes indicacions de com arribar-hi:

El punt de referència és el restaurant "Can Curuné" [sic], que es troba a la carretera de Sant Joan, coincidint amb la cruïlla amb la carretera que porta a Benirràs. Una vegada arribats a can Coroner, agafeu un camí de terra que surt a l'esquerra del restaurant i que passa per Word Family, una botiga visualment reconeixible perquè té unes banderoles. És tracta de seguir el camí cap a amunt... Trobareu teules penjades a tanques i arbres amb el logo de la finca (la magrana) indicant el camí a seguir.

Per a qualsevol dubte, ens podeu trucar als telèfons 617.311.152 (Marià) o al 626.829.853(Agnès).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada