diumenge, 20 de novembre del 2011

Primer Inventari d'Iniciatives de Custòdia del Territori de les Illes Balears

Aquesta setmana s’ha fet públic el primer Inventari d’iniciatives de custòdia del territori de les Illes Balears. Aquest document ha estat desenvolupat per l’ICTIB, la xarxa d’entitats impulsores de la custodia a les illes Balears. L’inventari ha estat possible gràcies a la cessió de la metodologia de l’inventari de la Xarxa deCustòdia del Territori de Catalunya, que ha donat suport a la iniciativa i a les entitats de custodia que han subministrat les dades.

Les dades mostren que la custodia és una realitat cada vegada més important i en creixement. Entre les 15 entitats de custodia integrades a l’ICTIB s’han pactat 227 acords i es “gestionen” mes de 22.000 ha a les illes (la pràctica totalitat a Menorca, gràcies al contracte agrari del seu Consell).

Pel que fa a l’illa d’Eivissa, hi ha 2 entitats de custodia (3 si comptem a la Fundació Deixalles que te caràcter suprainsular), però només existeix a dia d’avui un acord de custòdia: les 72 ha de Can Toni d’en Jaume Negre.

Font: Primer Inventari d'Iniciatices de custòdia del territori de les Illes Balears

Aquesta i molta altra informació d’interès en relació a l’estat de la custodia a les Balears la podreu obtenir en el primer inventari d’iniciatives de custodiadel territori a les Illes Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada