dimecres, 2 de novembre del 2011

Aquest dissabte pots venir a conèixer la finca


Com molts de vosaltres sabeu, la primera jornada de feina oficial (tot i que ja s'han iniciat alguns treballs) i jornada de portes obertes de Can Toni d’en Jaume Negre va tenir que ser ajornada per la previsió de fortes pluges. Però aquest cap de setmana tenim una nova oportunitat per presentar-vos la finca i conèixer les línies de treball que volem obrir a curt, mig i llarg termini. També com no, podeu venir a ajudar-nos amb les feines programades. Serà necessària la implicació de molts de voluntaris per portar endavant tot el que volem fer.

Per aquest dissabte 5 de novembre hi ha una convocatòria doble. A les 9:30 h iniciarem la jornada de feina amb la participació de voluntaris. Més tard, a les 11 h està previst un itinerari guiat dins la finca per coneixer el projecte i, també, per rebre opinions, suggeriments, etc. dels assistents.

Al blog teniu la situació de la finca i tot el que necessitau per trobar-la. Com veureu es troba molt prop de Sant Joan de Labritja. Seguiu les instruccions: passada la cruïlla que va a Sant Llorenç de Balàfia, continua en direcció a Sant Joan i, abans d’arribar a la corba on està el restaurant “Can Coroner”, trobareu dos senyals seguides grogues al costat dret, indicadores de l’agroturisme Can Gall, davant la segona senyal hi ha un camí a l’esquerra, és per allí. A partir d’aquest moment no teniu més que seguir aquest camí (aproximadament uns 500 metres) i, sense ficar-te dins cap propietat particular, ves agafant totes les desviacions a l’esquerra, aviat arribaràs a la finca on t’estarem esperant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada