diumenge, 7 d’octubre del 2012

Acaba la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Moltes gràcies a tots

Bé, la Setmana Europea de la Custòdia del Territori ja ha acabat, i amb ella les activitats que havíem preparat, amb especial il·lusió en el cas de la jornada de portes obertes del passat dissabte. I no va estar mica malament el matí. Més d'una trentena de persones s'han atracat a veure la finca. Bona part dels visitants, de fet la majoria, incloent alguns socis del GEN que duen dècades recolzant-mos, no la coneixien encara, altres, en canvi, ja havien estat per can Toni.

A tots ells els hi pareix una molt bona iniciativa i valoren la feina feta durant aquest primer any. I feina, el que és feina, en queda molta per fer, tant dins com fora de la finca. Dins de les nostres possibilitats tractarem d'explicar la feina feta, i sobre tot la que queda per fer, amb l'obtenció d'aigua com a principal objectiu per al segon any de gestió.

Volem donar les gràcies a tots els assistents i als voluntaris que durant els darreres mesos ens heu ajudat a recuperar aquest trosset de l'illa. Gràcies, també, als que ens ajudau a difondre la nostra tasca. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada