El 20 d'octubre aquest blog, creat per difondre el nostre projecte de custòdia i la seva evolució, compleix un any. Després dels primers contactes amb el propietari, i pactades les condicons de l'acord de custòdia, el projecte de Can Toni arrancava. A més a més, amb possibilitats de tenir recolzament per facilitar aquest començament. I per aquest motiu, en paral·lel a l'inici del projecte a l'octubre de 2011, iniciarem les tasques de disseny i preparació dels materials per a la zona fixa del blog, i també dels enllaços que considerarem imprescindibles.
I una vegada familiaritzats amb aquesta nova ferramenta, seleccionada la plantilla i donat per bo el disseny, publicarem el primer post com a mostra del que esperàvem aconseguir a través de la custòdia. Seguiren entrades deixant clar que arrancàvem amb força amb l'ajut de l'Obra Social SA NOSTRA, Caixa de Balears i que volíem aconseguir a Can Toni. Pocs dies després el projecte arrancava oficialment i vàrem fer públic el blog.
A partir d'aquell moment hem tractat de presentar-vos, mot resumidament, tot el que estam desenvolupant a Can Toni, un projecte molt il·lusionant per al que fa falta aportar molta feina. Han estat un total de 68 entrades, que han acumulat un total de 4.480 pàgines vistes, moltes més de les que esperàvem. A més a més, segons avança el projecte major és el ritme. Aixi, d'aquestes 4.603 pàgines, 978 corresponen als darrers 30 dies.
Les entrades més vistes corresponen a temàtiques molt diferents. En primer lloc, la més visitada, ha estat una entrada relacionada amb la potenciació dels rapinyaries nocturns. Li segueix l'entrada en que anunciarem, per fi, la primera sembra a can Toni després de més d'una dècada sense explotació. El tercer lloc a aquest pòdium es per l'entrada que explica com arribar a Can Toni. Altres entrades molt visitades han estat les relacionades amb la situació del camp eivissenc i la restauració de la cisterna de la casa.
Un element important és la procedència de les visites. La via d'entrada principal és diferent segons mirem la URL de la font d'entrada o els llocs de referència de les mateixes. En el primer cas destaca la web del GEN i en segon lloc la xarxa social facebook (molts ja sabeu que periòdicament enllaçam novetats de la finca al nostre mur). Si miram els llocs de referència, l'ordre s'inverteix quedant primer facebook, a poca distància de la nostra web i el cercador google. Per tant, la procedència de les visites, amb força presència de la web del GEN, ens aporta que, majoritàriament, la gent que ens visita no hi arriba per casualitat després d'anar navegant per la xarxa. Aquesta idea es recolza, també, amb les paraules clau que han fet servir els nostres visitants als cercadors: diferents variants a partir de les paraules que conformen el nom de la finca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada